Pizzastein grill

Litt om pizzastein
Med en pizzastein gjør du grillen din, enten det er en gassgrill, kullgrill av typen “kule”, kamadogrill eller pelletsgrill om til en pizzaovn (det viktige er at grillen har lokk og kan lukkes).

Med en pizzastein blir hele grillen varmere fordi steinen akkumulerer opp varme, men det viktigste er at du får en brennhet overflate som pizzaen legges på og da blir en tynn pizzabunn sprø og ferdigstekt på 90 til 120 sek.

Det finnes endel å velge mellom her. Har du allerede pizzstein til stekeovnen kan du prøve den først og fremst.

Weber pizzastein

Weber pizzastein, rundHar du Weber grill og GBS systemet (Gourmet BBQ System) ville jeg gått for denne her som selvsagt passer perfekt i “hullet” i grillristen. Det er også 2 års garanti på denne og pizzasteiner sprekker av og til, og da får du ny. Weber har også andre alternativer som også kan brukes i andre griller. Har du en gassgrill så er de ofte rektangulære (firkantede men avlang), da kan denne pizzasteinen fra Weber passe godt. I en kulegrill eller en lamdogrill som er stor nok er Weber Original ett godt alternativ. Den er 36 cm i diameter.

Weber har også en mindre, rund, pizzastein. Denne har diameter 26 cm

Dangrill har også en firkantet variant. Omtrent halv pris i forhold til Weber. Du finner den her Sunwind har en billig rund pizzastein. Du finner den her

Pizzastein fra Landmann som passer både til gassgrill og kullgrill og som gir pizza med sprø bunn

Kjøp pizzastein fra Landmann på nett i nettbutikk

Kjøp pizzastein

Kan også brukes til kaker, boller, brød og andre bakverk

Kan selvfølgelig brukes i stekeovnen på “vinterstid”

Sett som også inneholder pizzahjul og stor spade.

Mer info om/kjøp rund pizzasten

Se også Landmann pizzastein firkantet