Weber Q3000 gassgrill

Liten gassgrill

Kjøp Weber Q gassgriller

Den “lille” sorte gassgrillen Weber q3000 er holdbar som de større Webergrillene. Derfor er det også en utvidet garanti på Weber Q-3000, 5 år på gjennomrusting/brenning.

Topp og bunn i formpresset aluminium, er holdbart og det gjør den også letter enn en støpejernsgrill (eller forholdsvis lett den veier tross alt 36 kg). Samtidig holder ikke aluminium like godt på varmen så den blir fortere kald etter at grillingen er avsluttet. Men det som kanskje er viktigere er at den også blir fort varm og klar for å grille.

Samtidig er grillristen i emaljert støpejern og inneholder mye “gods”, og når den først blir varm så holder den godt på varmen. Det gir deg muligheten for å varme den opp og grille på høy temperatur. Grillristen kan også skiftes ut med en grillplate, en støpejernsplate. Da kan du steke egg og bacon eller steke grønnsaker, poteter, scampi eller andre ting som trenger litt fett og/eller er i så små stykker at det faller igjennom en rist.

Weber q3000 har to brennere, (på 6,35 kW/t) det åpner for to soner og direkte og indirekte grilling.

Q3000 er lett å holde ren og den har oppsamlingsbeholder for fett som drypper. Her kan du legge inn oppsamlingsformer som samler opp fettet.

Mer info om/kjøp Weber Q3000 gassgriller