Bærbar gassgrill

Mustang Nomad grill

Bærbar gassgrill

Liten, billig, bærbar grill fra den finske produsenten Mustang.

Vekt på grillen er i overkant av 7 kg, så kommer gassflaske i tillegg. Siden vi først er inne på gassflaske. Nomad leveres uten regulator og slange. Det betyr at du selv kan velge om du vil sette den opp med en liten gassflaske som er engangs, veier under en kg og er forholdsvis dyr. Eller om du vil velge en liten refill som veier typisk rundt 10 kg. (avhengig av hvilket materiale selve flasken er laget av og selvsagt hvor full den er) og er mye billigere pr. ferdig grillet pølse :-)

Å sette på regulator og slange kan de fleste gjøre selv. Det finnes Youtube videoer som viser hvordan, men jeg vet at det for mange er litt “skummelt” med gass, så om du ikke har peiling og heller ikke kjenner noen som kan hjelpe deg så ikke velg denne. Kjipt om den bare blir stående i boden og samle støv fordi den ikke er klar til bruk.

Litt mer om grillen. Effekten er 2,5 kw, og med såpass liten flate som Nomad har, (29 cm i diameter) så er det rikelig. Det følger med skjærebrett i bambus som passer oppi grillen og som derfor ikke tar noe ekstra plass. Skjærebrettet kan også brukes som tallerken.

Mer info om/kjøp Mustang Nomad grill