Liten gassgrill

Dangrill Urban bærbar gassgrill

Dangrill gassgrill

Urban er en kompakt, liten grill, 43 cm høy og 35 cm i diameter (selve grillflaten er 31 cm). Høy kvalitet på materialene som er brukt, stort sett stål, emaljert eller lakkert.

Grillen er tilpasset “Grill Flex” serien til Dangrill. Det betyr at du får wok, stekepanne, støpejernsrist etc. som passer til grillen.

Om du har en liten balkong og ønsker å bruke Urban som “balkonggrill” så får du stativ til den som kan henges på rekkverket.

Urban kommer med regulator og slange (som du riktignok må sette på selv, men du trenger ikke annet utstyr enn skiftenøkkel og skrujern). Denne regulatoren er tilpasset en gasspatron som heter 7/16 og inneholder bare 450 gram propan. Det er stor prisforskjell på disse boksene. Biltema selger dem for litt over en femtilapp, men jeg har også sett samme størrelse prisen til 149,- så vær litt obs her

Om du ønsker å bruke den hjemme som en balkonggrill, og ikke som “piknikgrill” vil jeg anbefale å bruke andre koblinger til gass enn de som følger med og sette den opp til å bruke 10 kg. gassflaske. En 10 kg. gassflaske koster gjerne en 1000 lapp, men den kan fylles på ny for helt nedi 200 kroner, kall det gjerne ett pantesystem. Så om du sammenligner så koster gassen i de billigste engangsboksene ca 120 kroner for en kilo gass mens de billigste refill propanflaskene koster ca 20 kroner kiloen. Småboksene er med andre ord 6 ganger så dyre.

Vil du bruke den i forbindelse med camping, i campingvogn, i campingbil eller på en hytte, så har du kanskje allerede gass. Da vil det være naturlig å velge samme tilkobling som du allerede har.

Mer info om/kjøp Dangrill Urban