Røykboks til grill

Røykboks billig

Kjøp en billig røykboks om du kan
Grovt kan man dele røykbokser til grill i tre typer. Det er en type som skal ligge på selve risten, en type som skal ligge på grillens “flammetemmere” (gjelder gassgriller) og så er det enkelte griller som har en fast plass for røykeboksen. Har du en grill av sistnevnte type bør du satse på en original boks slik at du er sikker på at den passer. Når det gjelder de andre typene, og iallefall den typen som skal ligge løst på risten er det ikke noen grunn til å betale for mye for de mest fancy merkene. Kjøp en billig som denne fra Dangrill som skal ligge på risten eller denne også fra Dangrill som har en trekantformet bunn slik at den ligger godt over flammetemmerene. Også Landmann har en billig variant om du vil ha en litt større røykeboks.

Se alle røykbokser

Røykeboks fra Weber til gassgrill, elektrisk grill og kullgrill (kulegrill)

Kjøp røykeboks å nett weber røykeboks i nettbutikk

Røykeboks gjør det enkelt å varmrøyke i grill. Fyll  boksen med røkeflis og sett den på grillristen eller på grillens Flavorizer Bars.

Røyk ost, laks, kyllingfillet, rå rekekonger/reker,  egentlig hva du måtte ønske.

Ett lite tips.  Flisene skal bløtes før bruk.  Prøv å legg dem i rødvin, hvitvin, øl eller eplemost istedenfor vann så får du en litt annen smak.

Mer info om/kjøp Weber røykboks
Mer info om/kjøp røykebokser som passer til de fleste griller